Haftanın Açılış Maçında Antalyaspor Evinde Galip Geldi: 2-1

Haftanın Açılış Maçında Antalyaspor Evinde Galip Geldi: 2-1

Trendyol Süper Lig’in 37. haftası Cuma günü başladı. İki müsabaka ile başlayan 37. haftada Antalyaspor, evinde Adana Demirspor’u konuk etti. Akdeniz temsilcisi, maçtan galip ayrılan taraf oldu.

Haftanın açılış maçlarında Bitexen Antalyaspor ile Yukatel Adana Demirspor ve İstanbulspor ile EMS Yapı Sivasspor karşı karşıya geldi. İlk maç İstanbul’da saat 17’de başladı. Sivas ekibi düşmesi kesinleşen rakibini deplasmanda 3-1 mağlup etti.

Günün bir diğer maçında ise, Antalyaspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Mücadele dozunun yüksek olduğu maçta gülen taraf ev sahibi oldu.

ekran-resmi-2024-05-18-12-37-53.png

ANTALYASPOR’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET

Akdeniz temsilcisi Bitexen Antalyaspor, son 3 maçında da mağlup olmuştu. Dün akşam kazanarak kötü gidişata son verdi. Son 5 maçta böylelikle sadece 2 galibiyet alabildi. Maça iki tarafta hızlı başladı.

Golü ilk bulan taraf ise ev sahibi oldu. Steven Mendonza, korner vuruşunda takımını 1-0 öne geçirdi. Dakika 65’te Abat Aymbetov skoru beraberliğe getirdi. Maç son skoru ise Antalyaspor’dan Mert Yılmaz söyledi. Attığı golle skoru 2-1 tayin eden Yılmaz, 3 puanı getirdi.

ekran-resmi-2024-05-18-12-36-12.png

SERGEN YALÇIN’DAN VEDA KONUŞMASI

Bitexen Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluşa maçı değerlendiren Yalçın şunları söyledi;

“Geldiğimizde puan bandı 50, hedef ise ilk 10'du. Sıkıntılı bir süreç geçirdik. Transfer yasağı vardı ve giden oyuncularımız oldu. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Genel duruma baktığımızda güzel bir sezon geçirdik. Özellikle başkan Sinan Boztepe'ye ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.

İş ve dostluk başka bir şey. Burada iyi bir dostluk kurduk. Hedefimizi yakaladık. İnşallah önümüzdeki sezon yeni bir teknik adam, yeni bir oyuncu kadrosu ile güzel bir Antalyaspor izler herkes.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler