Haberi Ali Koç Verdi: Fenerbahçe Taraftarı, X’te Gündeme Getirdi

Haberi Ali Koç Verdi: Fenerbahçe Taraftarı, X’te Gündeme Getirdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan yine çok konuşulacak açıklamalar geldi. Halk TV’ye konuşan Ali Koç, Süper Kupa ve transfer hakkında merak edilenleri cevapladı. Bir transfer gelişmesi ise, taraftarı harekete geçirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’ne geldiği günden beri gelişimini sürdüren Ferdi Kadıoğlu hakkında Ali Koç konuştu. Kulübün en eski futbolcularından biri olan Kadıoğlu, 6 senedir sarı lacivertli formayı terletiyor.

SEZON SONU GİDECEK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un göreve geldiği günden beri takımda yer alan Ferdi Kadıoğlu, takımın vazgeçilmez parçası oldu. Sadece Fenerbahçe’nin değil, A Milli Takım içinde önemli bir futbolcu konumunda yer alıyor.

ekran-resmi-2024-02-15-17-03-44.png

Ali Koç, Halk TV canlı yayınına katıldı. Yayında açıklamalarda bulunan Koç, Ferdi Kadıoğlu’yla ilgili transfer gerçeğini de paylaştı. Akli Koç,

“Ferdi benim ilk yurt dışı transferimdir. On numara pozisyonu için almıştık. O kadar güzel gelişti ki... Fenerbahçe'de mutlu ama artık yeni bir hikaye yazma zamanı geldi. Her maç üstüne koyarak gidiyor. Benim tahminim ve düşüncem, sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağı yönünde.”

TARAFTAR, X’TE GÜNDEME GETİRDİ

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un yaptığı açıklamanın ardından X’te Ferdi gündem oldu. Fenerbahçe taraftarı bir anda Ferdiyle ilgili mesajlar paylaştı. Büyük çoğunluğu ise, şampiyonluk yaşayarak gitmesini temenni etti.

2026 yılında sözleşmesi bitecek olan Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 33 maça çıktı. 24 yaşındaki yıldız oyuncu çıktığı maçlarda 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler