Galatasaray’ın Hazırlık Maçı Tepki Çekti: İkinci Lig Ekibine 5-2 Mağlup Oldu

Galatasaray’ın Hazırlık Maçı Tepki Çekti: İkinci Lig Ekibine 5-2 Mağlup Oldu

Yeni sezon hazırlıkları takımlar için sürüyor. Hazırlık kapsamında kulüpler müsabakalar gerçekleştiriyor. Galatasaray’ın son karşılaşması ise tepkiye neden oldu. 5 gol yemesi taraftardan tepki çekti.

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Geinberg bölgesinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Dün ise akşam saatlerinde bir hazırlık maçı gerçekleşti.

Dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktörümüz Okan Buruk yönetimindeki antrenman, topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

ekran-resmi-2024-07-16-17-16-52.png

GALATASARAY, FARKLI MAĞLUP OLDU

Galatasaray, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Fortuna Düsseldorf ile karşı karşıya geldi. Raiffeisen Arena’da oynanan mücadeleyi rakip takım 5-2 kazandı. Sarı kırmızılı ekibin gollerini Kerem Demirbay (35’) ve Dries Mertens (60’) kaydetti.

Önde yoğun baskıyla başlayan Galatasaray, mücadelede ilk ciddi pozisyon Mertens ile yakaladı. Torreira’nın sağ kanattaki Tete’ye müthiş pası sonrası topu alan Belçikalı yıldız, sağdan içeriye kesme gönderse de top kaleye yöneldi. Kaleci Kastenmeier topa parmaklarının ucuyla dokundu. 

Daha sonrasında ise Fortuna Düsseldorf, maça ağırlığını koydu. Bireysel hatalarında çok olduğu maçta Düsseldorf, rakibini 5-2 mağlup etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler