Galatasaray’dan Kötü Başlangıç: Gol Düellosunu Lask Linz Kazandı

Galatasaray’dan Kötü Başlangıç: Gol Düellosunu Lask Linz Kazandı

Süper Lig ekipleri, kamp dönemine çoktan başlangıç yaptı. Ligin başlamasına az bir süre kala hazırlıklar sürüyor. Süper Lig şampiyonu Galatasaray ise, hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor. İlk hazırlık maçında ise sahada mağlup ayrıldı.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını İstanbul’da açtıktan sonra yurtdışına çıktı. Sarı kırmızılı ekip, kamp için Avusturya’yı tercih etti. Türkiye’ye göre daha serin olan Avrupa, büyük kulüpler tarafından tercih ediliyor.

Süper Lig şampiyonu, hazırlık kampında ilk maçına çıktı. Avusturya ekibi Lask ile karşılaşan Galatasaray, beklemediği bir skorla karşılaştı. Gol düellosunun yaşandığı maçta Galatasaray sahadan mağlup ayrıldı.

ekran-resmi-2024-07-12-10-03-15.png

GALATASARAY’DAN TATSIZ PROVA

Galatasaray, Avusturya kampında yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını ev sahibi LASK Linz’e karşı oynadı. Match Pr tarafından düzenlenen organizasyonda Summer Summer Series Upper Austria’da oynanan bu maç ev sahibi takımın 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.

Sarı kırmızılı ekibin gollerini 56 ve 71’de Metehan Baltacı kaydetti. Galatasaray, kampın ikinci hazırlık maçını 15 Temmuz Pazartesi günü Fortuna Düsseldorf'a karşı saat 20.45'te Raiffeisen Arena’da oynayacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler