Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Rekorlara Doymuyor…

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Rekorlara Doymuyor…

Galatasaray ile Fenerbahçe bu sene rekor üstüne rekor kırıyor. Her iki takımda Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonunda geçmiş rekorları egale ediyor. Hem kulüp bazında hem teknik heyet bazında yeni rekorlar geliyor.

Dün akşam oynanan maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yeni bir rekor ortak oldu. Galatasaraylı efsane teknik direktörlerin arasına girdi.

YENİLMEZLİK SERİSİ 20 MAÇA ÇIKTI

Okan Buruk ve öğrencileri son 20 maçta yenilgi yüzü görmedi. Süper Lig’in 32. haftasında da Alanyaspor’u deplasmanda mağlup eden sarı kırmızılı ekip ciddi bir seri yakaladı. 20 maçtır kaybetmeyen Galatasaray, aynı zamanda arka arkaya 13. galibiyetini aldı.

ekran-resmi-2024-04-16-16-29-09.png

OKAN BURUK’TA REKORA DAHİL OLDU

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 20 maçlı seri yakalayan dördüncü isim oldu. Galatasaray’ın başında bu rekoru daha öncesinde Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Gündüz Kılıç başarmıştı. Bu üç teknik direktörün yanına Okan Buruk’ta eklendi. Diğer yandan Buruk yabancı hakem uygulamasını şu şekilde değerlendirdi;

“Sahada yabancı hakem olur, sorun değil. TFF'nin kararlarına uymak zorundayız. Erden Bey'in esprisi var, robot hakem olsa, ona da tamam diyeceğiz. 5-6 sene önce ilk 'yabancı hakem gelsin' diyen benim. Sanırım Akhisar dönemiydi. Halil Umut Meler ve ekibi Avrupa'da mükemmel maç yönetti. Orada böyle yönetiyorlarsa, demek burada bir sorun var.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler