Galatasaray, Süper Lig’de Doldu Dizgin: Sarı Kırmızılı Ekip Liderliğini Koruyor

Galatasaray, Süper Lig’de Doldu Dizgin: Sarı Kırmızılı Ekip Liderliğini Koruyor

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray, dolu dizgin yoluna devam ediyor. Sarı kırmızılı takım, bir başka İstanbul ekibini konuk etti. Evinde oynadığı son maçı da kazanan Galatasaray, liderliğini sürdürdü…

Galatasaray, evinde Siltaş Yapı Pendikspor’u ağırladı. Maça ev sahibi tutuk başlasa da 35. dakikadan sonra açıldı ve maçı 4-1 kazanmayı bildi. Maç, ilk 35 dakika ortada oynandı. Ancak sahaya çıkan Galatasaray’ın süper yıldızı takımını 1-0 öne geçirdi.

GALATASARAY, İLK YARIDA FİŞİ ÇEKTİ

35. dakikada Mauro Icardi, takımını 1-0 öne geçirdi. Sezonun ilk ceza sahası dışından golüne imza attı. 5 dakika sonra ise sahneye Abdülkerim Bardakçı çıktı. Dakika 40’ı gösterdiğinde Hakim Ziyech’in kullandığı korner vuruşunda takımı adına Bardakçı farkı 2’ye çıkardı.

ekran-resmi-2024-04-22-12-05-54.png

MAÇ SONUCU 4-1

İkinci yarıdada oyun üstünlüğünü kurmaya devam eden Galatasaray, 75. dakikadan sonra bulduğu golle farkı 3’e çıkardı. Berkan’ın pasını asiste çeviren Dries Mertens takımın üçüncü golünü attı.

Siltaş Yapı Pendikspor’un tek golünü eski bir Galatasaraylı attı. Alparslan Öztürk, 85. Dakikada farkı yeniden 2’ye indirdi. Ancak son sözü penaltıdan 90+2’de Kerem Aktürkoğlu söyledi.

ekran-resmi-2024-04-22-12-05-27.png

OKAN BURUK’TAN AÇIKLAMA

Maçın hemen ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu. Mayıs ayına işaret ederek “Mayıs’lar Bizimdir” çıkışı yaptı ve ekledi;

“Geçen hafta Alanyaspor, Avrupa yolunda bir takımdı. Bu hafta Pendikspor küme düşme hattından çıkmaya çalışıyor. Rakiplerimizin konsantrasyonları ve istekleri iyi oluyor. Bugün de Pendikspor maçın genelinde iyi oynadı, bizi birçok yerde zora düşürdü.

Bütün oyuncularım oynamak istiyor, hepsi hazır. Tam kadroyuz. Başlayan, devam eden, sonradan giren ve oynamayan futbolcularımız bizim için çok değerli. Ancak taraftarıyla birlikte şampiyonluğa odaklanmış bir takım var. Ben de oyuncularıma galibiyet için teşekkür ediyorum. Taraftarımız da statta muhteşem bir atmosfer oluşturdu.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler