Galatasaray - Manchester United Maçı Ne Zaman? GS ManU Maçı TV+ Ücretsiz Mi?

Galatasaray - Manchester United Maçı Ne Zaman? GS ManU Maçı TV+ Ücretsiz Mi?

Şampiyonlar Ligi’nde 5. hafta bugün başlıyor. Temsilcimiz Galatasaray ise, bu hafta evinde Manchester United’ı ağırlayacak. Galatasaray - Manchester United Maçı Ne Zaman? GS ManU maçı hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 5. maçına çıkacak. Evinde İngiltere’nin köklü kulüplerinden Manchester United’ı konuk edecek. Maç öncesi Galatasaray, grupta 4 puanla 3’üncü sırada yer alıyor.

Temsilcimizin alacağı galibiyet, son maçlar öncesinde ikinci sıraya yükselmesini sağlayacak. Kritik maçta İspanyol hakem Jose Maria Sanchez düdük çalacak.

Galatasaray - Manchester United Maçı Ne Zaman?

Sarı kırmızılı ekip, Rams Park’ta İngiliz devini konuk edecek. Maç, 29 Kasım Çarşamba günü 20:45’te oynanacak. Galatasaray, deplasmanda oynanan ilk maçı 3-2 kazanmıştı.

Diğer yandan hem Galatasaray’ın hem de Manchester United’ın birçok eksiği var. Konuk ekip İstanbul’a 7 eksikle gelirken, Galatasaray’daki en büyük eksik defanstaki isim Davinson Sanchez olacak.

Galatasaray ManU Maçı Hangi Kanalda?

Galatasaray ile Manchester United arasında oynanacak olan maç, Exxen TV üzerinden yayınlanacak. 29 Kasım Çarşamba günü 20:45’te tüm futbolseverler maçı izleyebilecek.

GS ManU Maçı TV+ Ücretsiz Mi?

Turkcell’in Exxen ile yaptığı anlaşma sonrasında bazı Şampiyonlar Ligi maçı TV+ ücretsiz olarak veriliyor. Üstelik ilk defa kayıt olanlar 7 gün boyuncu ücretsiz izleyebilecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi, grup maçlarında bu hafta TV+ 4 kritik maç canlı olarak verilecek. Ancak TV+ ile Exxen’in yaptığı anlaşmada Türk takımlarının maçları yer almıyor. Bu yüzden Galatasaray ManU maçı ücretsiz takip edilemeyecek. Ancak gruptaki Bayern Münih ve Kopenhag maçı ücretsiz olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler