Galatasaray Karagümrük ZTK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Galatasaray Karagümrük ZTK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Ziraat türkiye Kupası’nda heyecan tüm hızıyla sürüyor. Salı ve Çarşamba oynanan maçların ardından bugün yapılacak müsabaka ile tamalanmış olacak. Futbolseverler hangi maçın olacağını ve ne zaman yayınlanacağını merak ediyor…

Son 8’e kalan takımlar, bu hafta karşılaştıkları mücadeleyle birlikte son 4 için yarıştı. Haftanın sürpriz sonucu ise başkentte yaşandı. Fenerbahçe konuk olduğu Ankaragücü’ne 3-0 gibi bir skorla elendi.

Diğer maçlarda Trabzonspor ve Beşiktaş süprize izin vermedi. Son 4’e kalan 3 takım belli oldu. Son takım ise 29 Şubat Perşembe günü belli olacak. Galatasaray evinde Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak.

GALATASARAY KARAGÜMRÜK ZTK MAÇI SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’te liderliğini sürdüren sarı kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası’nda boy gösterecek. Evinde oynayacak olan Galatasaray, rakibini yenerek tur atlamak istiyor. UEFA Avrupa Ligi’nden elendikten sonra sadece şampiyonluk ve kupaya odaklanan Galatasaray, hata yapmak istemiyor.

ekran-resmi-2024-02-29-10-00-19.png

Galatasaray ile Fatih Karagümrük maçı 29 Şubat Perşembe günü oynanacak. Maç saat 20:45’te başlayacak.

GALATASARAY KARAGÜMRÜK MAÇI HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası maçlarının tamamı şifresiz olarak yayınlandı. Son 8 maçları da yine ATV ve A Spor ekranlarında futbolseverlerle buluştu.

Bugün oynanacak olan Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı da ATV’den canlı olarak izlenebilecek. Arda Kardeşler’in yöneteceği maçın başlama saat ise, 20:45…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler