Galatasaray, Hakim Ziyech Transferinin Detaylarını Paylaştı

Galatasaray, Hakim Ziyech Transferinin Detaylarını Paylaştı

Avrupa Şampiyonası’nda 2 günlük arayı futbol kulüpleri değerlendiriyor. Bazı gelişmeler yaşansa da kamuoyu ve futbolseverler Almanya’daki turnuvaya yönelmiş durumda. Dün geç saatlerde ise, Galatasaray’dan önemli açıklama geldi.

Galatasaray, hali hazırda bünyesinde yer alan futbolcu hakkında açıklama yaptı. Sarı kırmızılı yönetim Faslı yıldız Hakim Ziyech ile sözleşme yeniledi. Açıklama dün akşam saatlerinde geldi.

Galatasaray, sözleşmede yer alan maddelerin yerine gelmesiyle beraber bedelsiz satın alma opsiyonunun devreye girdiğini aktardı. Buna göre oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Faslı yıldız futbolcu için yapılan anlaşma ve alacağı net ücret de belli oldu.

hakim-ziyech-galatasaray-2023-2024-1692601829-114439.jpeg

ZİYECH, YAKLAŞIK 3 MİLYON EURO ALACAK

Geçtiğimiz sezonun bir kısımını sakatlıkla geçiren Hakim Ziyech, asıl performansı sezonun son bölümünde gösterdi. Galatasaraylı taraftar ise performansı konusunda ikiye ayrıldı. Ancak Galatasaray yönetimi yeni bir anlaşma sağladı.

Galatasaray Sportif A.Ş. profesyonel futbolcu Hakim Ziyech'in transferi hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklamada bulundu. Kulüpten konuya ilişkin şu açıklama yapıldı;

“Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech'in geçici transfer sözleşmesinde yer alan bedelsiz satın alma opsiyonu şartları oluştuğundan kesin transferi bedelsiz olarak gerçekleşmiştir.

Futbolcuya; 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler