Galatasaray, Fenerbahçe’nin Eski Yıldızını Resmen Duyurdu: Batshuayi, Sarı Kırmızılı Ekipte…

Galatasaray, Fenerbahçe’nin Eski Yıldızını Resmen Duyurdu: Batshuayi, Sarı Kırmızılı Ekipte…

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe’ye transfer çalımı attı. Çok konuşulan transferde sarı kırmızılı ekip mutlu sona ulaştı. Dün, Galatasaray’ın yeni transferi Batshuayi, İstanbul’a geldi. İşte detaylar…

Uzun süredir futbol kamuoyunda konuşulan transfer nihayet bitti. Galatasaray mutlu sona ulaştı ve Fenerbahçe’nin anlaşma sağlamadığı Michy Batshuayi’yi renklerine kattı. Hem Galatasaray hem Fenerbahçe bu transferde karşı karşıya gelmişti.

Öne geçen taraf ise Galatasaray yönetimi oldu. Resmi olarak 30 Haziran’da Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Batshuayi, kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi kabul etti.

GALATASARAY’DAN RESMİ AÇIKLAMA

Michy Batshuayi, Türkiye Süper Lig’de 3 ayrı takımda oynama başarısı gösterdi. Son yıllarda yaşanmamış olan bir olay olarak dikkat çekti. Türkiye kariyerine Batshuayi, Beşiktaş’ta başladı. Ardından ise Fenerbahçe’de iki sezon geçirdi.

Michy Batshuayi’nin son durağı ise, yine bir İstanbul takımı oldu. Bu sefer Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray transfer ile ilgili KAP açıklaması yaptı;

“Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2024-2025 sezonu için 1.500.000 euro, 2025-2026 sezonu için 1.000.000 euro, 2026-2027 sezonu için 500.000 euro tutarında imza ücreti ödenecek olup her bir futbol sezonu için net 3.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler