Galatasaray, Alanyaspor'u 1-0'lık Skorla Yendi

Galatasaray, Alanyaspor'u 1-0'lık Skorla Yendi

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında konuk ettiği Alanyaspor'u 1-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Maç, 6 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşti.

Sarı-kırmızılı ekip, taraftarının önünde oynadığı bu karşılaşmada galibiyeti, genç yetenek Yunus Akgün’ün 28. dakikada attığı golle aldı. Gabriel Sara’nın harika pasıyla savunmanın arkasına sarkan Yunus, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı aşırtma vuruşla topu filelere gönderdi. Bu gol, milli futbolcunun son 4 maçta kaydettiği 3. golü oldu.

Galatasaray, konuk ettiği Alanyaspor\'u 1-0 mağlup etti

YUNUS AKGÜN'ÜN GOLÜYLE ÜÇ PUAN

GalatasarayTrendyol Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılı takım, taraftarı önünde rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

GALİBİYET GOLÜ YUNUS AKGÜN'DEN

Galatasaray, son haftaların forma ismi Yunus Akgün ile galibiyete uzandı. Gabriel Sara'nın harika pasında savunma arkasına sarkan Yunus, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda yaptığı aşırtma vuruşla topu filelere gönderdi ve takımını 28. dakikada 1-0 öne geçirdi. İlk yarı da bu skorla tamamlandı. Öte yandan milli futbolcu, son 4 maçta 3. golünü kaydetmiş oldu.

GALATASARAY, ALANYASPOR'U 1-0 YENEREK ÜÇ PUANI ALDI

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor'u konuk etti ve maçtan 1-0 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, bu sonuçla taraftarının önünde önemli bir zafer kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

GALİBİYET GOLÜ YUNUS AKGÜN'DEN

Galatasaray'ın galibiyetinde önemli rol oynayan isim, son haftalarda formda olan Yunus Akgün oldu. 28. dakikada Gabriel Sara’nın mükemmel pasında savunmanın arkasına sarkan Yunus, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı aşırtma vuruşla topu filelere gönderdi. İlk yarı, bu golle 1-0 tamamlandı. Bu arada, milli futbolcu son 4 maçta 3. golünü kaydederek formunu sürdürdü.

GALATASARAY PENALTI BEKLEDİ

Maçın son dakikalarında, Galatasaray 89. dakikada penaltı bekledi. Ronald Sallai'nin yerde kaldığı pozisyonda hakem Mehmet Türkmen, VAR incelemesi yaptı ancak oyunu devam ettirme kararı aldı. İkinci yarıda başka gol sesi çıkmayınca, Galatasaray karşılaşmayı 1-0 kazanarak 3 puanı elde etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler