Galatasaray, Acun Ilıcalı ve PFDK Kararlarına İlişkin Tepkisini Ortaya Koydu!

Galatasaray, Acun Ilıcalı ve PFDK Kararlarına İlişkin Tepkisini Ortaya Koydu!

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Eray Yazgan, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamalar ve PFDK'nın Okan Buruk ile Mert Hakan Yandaş'ı disiplin sürecine sevk etmesi üzerine tepkisini açıkladı.

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına ve PFDK'nın kararlarına tepki gösterdi. Yazgan, Acun Ilıcalı'nın hakem kararlarına yönelik eleştirilerine karşılık vererek, takımının yaşadığı haksızlıkları vurguladı.

GALATASARAY YÖNETİM KURULU ÜYESİ ERAY YAZGAN'DAN TEPKİ

Yazgan, açıklamasında şunları kaydetti: “Adalet değil, ayrıcalık peşinde koşanların ortaya çıkmasına tanıklık ediyoruz. Sosyal medyada işlerine gelen pozisyonları paylaşan yöneticiler, aynı zamanda hakemlere baskı yapılmaması gerektiğini söyleyerek tutarsızlık sergiliyorlar. Bugün, Fenerbahçe yöneticisinin basın toplantısında yarattığı algıyı besleyecek şekilde, kendi taraftarlarını konsolide etmeye çalıştığını şaşkınlıkla izledik.”

DİSİPLİN SÜRECİ ÜZERİNE ELEŞTİRİLER

Yazgan, Okan Buruk ve Michy Batshuayi’nin PFDK’ya sevk edilmesini, “bu yeni ahlaksız planın ilk adımı” olarak değerlendirdi. Mert Hakan Yandaş’ın disipline sevk edilmemesinin nedenine dair sorularını sıralayarak, hakem kararlarındaki adaletsizlikleri vurguladı.

“SORMAK İSTİYORUZ”

Yazgan, yaşanan haksızlıklara rağmen hala açıklama yapanlara seslenerek, şu soruları yöneltti:

  • Bu sezon, hiçbir dayanağı olmadan aleyhimize verilen dört penaltı ile birlikte, takımınız aleyhine penaltı verilmemesi ve bunun Kadıköy’deki derbide gerçekleşmesini nasıl açıklıyorsunuz?
  • Fenerbahçe yöneticisinin, üniversitesinde akademisyenlik yapan eski MHK Başkanı Lale Orta’yı ve kulüp lehine yaptığı operasyonları unuttunuz mu?
  • Galatasaraylı olduğunu iddia ettiğiniz hakem Cihan Aydın’ın, Kadıköy'deki Kasımpaşa maçındaki yanlış VAR kararını hatırlıyor musunuz?
  • Mert Hakan Yandaş’ın, hakem Kadir Sağlam’a “Buradan çıkamazsın” tehdidini hatırlıyor musunuz?

“FİLM DEĞİŞMİYOR”

Yazgan, “Bu filmi daha önce çok gördük. Aktörler değişiyor ama son değişmiyor. Tüm algılara rağmen, sahada kalıp yine şampiyon olacağız. Beşinci yıldızı, alın terimizle kazanıp gururla takacağız” şeklinde sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler