Fenerbahçe’nin Teknik Patronu Konuştu: Transfer Planını Açıkladı…

Fenerbahçe’nin Teknik Patronu Konuştu: Transfer Planını Açıkladı…

Fenerbahçe ve Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı lacivertli ekip, Şampiyonlar Ligi play off karşılaşmasından dolayı sezonu erken açtı. Fenerbahçe’nin antrenmanı ve Mourinho’nun açıklamaları…

Fenerbahçe, yeni sezonun ikinci etap çalışmaları için Avusturya’da devam ediyor. Sarı lacivertli ekip, hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktörümüz Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen idman; ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı.

Ardından 2 grup halinde 5’e 2 top kapma yapan futbolcularımız, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

ekran-resmi-2024-07-09-16-14-35.png

MOURİNHO’DAN GAZETECİLERE AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Futbol A Takımımızın Avusturya kampındaki sabah antrenmanı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Mourinho,

“Benim için şu anda en öncelikli durum elimizdeki oyuncuların bir an önce takımlarına geri dönmesi ki bu hızlı bir şekilde olacak bir durum değil, yavaş yavaş, adım adım olacak. Bugün Szymanski ve Livakovic ilk antrenmanlarına çıkacaklar, Çağlar Söyüncü ilk kez topla çalışmaya katılacak. Türk Millî Takımındaki oyuncularımız tatillerine henüz bugün başladılar. Tadic çarşamba günü dönüyor.

Şu anda yaşamış olduğumuz en büyük zorluk bu. Ama bu tabii ki iyi bir sebepten dolayı. Türk Millî Takımı iyi bir iş çıkarttığı için bu durumdayız. Benim için bir anlamda bir hayal kırıklığı ama tabii ki yapacak bir şey yok bu konuyla ilgili. Biz transfer pazarında neler istediğimizi, nelere ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Tabii ki Şampiyonlar Ligi maçları oynayacak olmamız bize yardım etmiyor.

Transfer pazarı hareketli ve pek çok takım 23’ünde Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi oynamayacak, bu bizim için bir problem ama şunu düşünüyorum; ilk oynayacağımız Lugano maçında muhtemelen en iyi durumumuzda olmayacağız ama bildiğim bir şey var ki, evimizde oynayacağımız ikinci maçta taraftarlarımız o maçı kazanmamız için bize yardımcı olacaklar.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler