Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turundaki Rakibi Belli Oldu

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turundaki Rakibi Belli Oldu

Sezonun tamamlanmasıyla beraber Şampiyonlar Ligi kuraları da netleşti. Temsilcilerimizden Fenerbahçe’nin 2. ön eleme turundaki rakibi bugün belli oldu. Kura çekiminin ardından tanıdık bir takım eşleşmesi yaşandı. İşte detaylar…

Sporseverler, yazın adeta futbola doyuyor. Normal sezonun tamamlanmasıyla beraber Avrupa Şampiyonası geçtiğimiz hafta başladı. Türkiye ise ilk maçını dün oynadı. İyi bir oyunla beraber sonuca ulaşan Ay Yıldızlılar grupta liderlik koltuğuna oturdu.

Diğer taraftan kulüp takımlarından da haberler gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe’nin şampiyonalar ligindeki rakibi bugün belli oldu. Sarı lacivertli ekip, ikinci ön eleme maçında Lugano ile eşleşti.

FENERBAHÇE’YE TANIDIK EKİP

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. eleme turu kura çekim heyecanı yaşandı. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleşen kurada Fenerbahçe’de boy gösterdi. Üstelik Türkiye temsilcisi Fenerbahçe seri başı olarak katıldı.

Kura çekiminin gerçekleştiği ülkenin takımı yine Fenerbahçe’ye rakip oldu. Fenerbahçe, İsviçre temsilcisi FC Lugano ile eşleşti.

İLK MAÇ DEPLASMANDA

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda ilk maçlar 23 ve 24 Temmuz, rövanş karşılaşmaları ise 30 veya 31 Temmuz'da oynanacak. Sarı lacivertli ekip ilk maçını deplasmanda, rövanş maçını ise İstanbul'da oynayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler