Fenerbahçe’den Tatsız Prova: Hazırlık Maçında 1-0 Mağlup Oldu

Fenerbahçe’den Tatsız Prova: Hazırlık Maçında 1-0 Mağlup Oldu

Fenerbahçe, yeni sezonun ikinci etap çalışmaları için Avusturya’da bulunuyor Hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdüren Fenerbahçe, bir hazırlık maçı daha oynadı. İyi mücadele etmesine karşın sahadan istediği sonucu alamadı.

Süper Lig’i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni hazırlıklarına erken başladı. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını da düşünen teknik ekip, Temmuz’un başında kapma girdi. İstanbul’da başlanan hazırlıklar yurt dışında devam etti.

Hazırlık kampı kapsamında ise, Hırvatistan temsilcisi Hajduk Split ile karşı karşıya geldi. Yeni sezon hazırlıklarında üçüncü maçına çıkan Fenerbahçe, bu sefer istediği sonucu alamadı.

mac.jpg

SARI LACİVERT EKİPTEN TATSIZ PROVA

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya’da bulunan Fenerbahçe, buradaki ikinci hazırlık maçını yaptı. Rakibi Hajduk Split karşısında hücumda etkili oynayan sarı lacivertli ekip, ilk yarıda Dzeko, Krunic ve Fred’le bulduğu pozisyonları değerlendiremedi.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve iki takım soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. Dengeli geçen ikinci yarının 85. dakikasında Bruna Durdov’la öne geçen Hırvatistan ekibi, karşılaşmayı 1-0 önde tamamladı.

Fenerbahçe, Match PR ile birlikte organize edilen Avusturya kampında bir hazırlık maçı daha oynayacak. Fenerbahçe, 13 Temmuz Cumartesi günü Strasbourg ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler