Fenerbahçe'den Dursun Özbek Hakkında Savcılığa Suç Duyurusu

Fenerbahçe'den Dursun Özbek Hakkında Savcılığa Suç Duyurusu

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i 'toplumu kin ve düşmanlığa teşvik etme' iddiasıyla savcılığa şikayet etti.

Kulüp yetkilileri, yapılan açıklamalarda bu iddiaların yer aldığını belirterek, hukuki sürecin başlatılmasına karar verdiklerini belirtti.

ÖZBEK HAKKINDA FENERBAHÇE'DEN SUÇ DUYURUSU

Sezon başından bu yana tırmanan tansiyon, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yeni bir gelişmeyle sürüyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in hafta içi basın toplantısında yaptığı çeşitli açıklamalara ve ithamlara karşılık Fenerbahçe cephesinden sert bir karar geldi. Sarı lacivertli kulüp, Özbek hakkında 'toplumu kin ve düşmanlığa teşvik etme' iddiasıyla İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Dursun Özbek'i 'toplumu kin ve düşmanlığa teşvik etme' iddiasıyla savcılığa verdi.

FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanı şahsın, 27.02.2024 ve 06.11.2023 tarihinde yaptığı haddini, sınırını aşan, toplumu kin ve düşmanlığa teşvik etme niteliğindeki açıklamaları kamuoyunun malumudur. İlgili şahıs hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız."

Fenerbahçe Spor Kulübü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler