Fenerbahçe'den Devre Arasında  Transfer Operasyonu

Fenerbahçe'den Devre Arasında Transfer Operasyonu

Fenerbahçe devre arasında transfer operasyonuna devam edecek. Sarı lacivertli takım 6 numara krizini çözmek istiyor. İşte haberin detayları...

Süper ligin yaz dönemi transfer sürecinde tam 13 yeni ismi kadrosuna katarak kadro yapılanmasını ciddi derecede değiştiren sarı lacivertli takım devre arasında da transfer operasyonuna devam edecek. Bu sezon hem Avrupa'da hem de süper ligde yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe sezon sonunda taraftarına hayal ettiği şampiyonluk hediyesini vermek istiyor.Teknik direktör İsmail Kartal'ın liderliğinde Fenerbahçe hem Avrupa'da hem de süper lig maçlarında fırtına estirmeye devam ediyor. 

TARAFTAR 6 NUMARA KRİZİNİN ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYOR

Fenerbahçe bu sezon yaz dönemi transfer sürecinde tam 13 yeni ismi kadrosuna katarak adeta şov yaptı. Transferde atağa kalkan sarı lacivertliler yeni oyuncularından istediği verimi aldı. Dünyaca ünlü yıldız golcü Edin Dzeko, Dusan Tadic, Ryan Kent, Fred ve Sebastian Szymanski gibi oyuncuların kadroda yer aldığı sarı lacivertli takım bu sezon taraftarına şampiyonluğu hediye etmek istiyor.

Özellikle bu sezonda başta kaleci transferi olmak üzere santrafor, orta saha, sağ ve sol kanat, savunma hattına oldukça iyi transfer hamleleri gerçekleştiren sarı lacivertli takımda 6 numara transferi henüz gerçekleşmedi. Bilindiği üzere İsmail Kartal'ın da isteği ile geçtiğimiz sezonda Fenerbahçe'de forma giymekte olan Miguel Crespo 6 numara hattı için tekrar sarı lacivertli takımla anlaşma sağladı. Sarı lacivertli takım devre arasında öncelikle 6 numara transferini gerçekleştirmek istiyor. Özellikle sarı lacivertli kurmayların burada önceliği uzun süredir temaslarda olan Rade Krunic'i renklerine bağlamak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler