Fenerbahçe Yeni Transferini  'Ailemize Hoşgeldin Sebastian Szymanski' Notuyla Paylaştı!

Fenerbahçe Yeni Transferini 'Ailemize Hoşgeldin Sebastian Szymanski' Notuyla Paylaştı!

Fenerbahçe kadrosuna yeni bir isim daha kattı. Yeni transferi Sebastian Szymanski ile anlaştığını Twitter hesabından açıkladı. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Kulübü yeni transferini duyurdu. Sarı Lacivertli takımın yeni sezonda anlaşma yaptığı isim Sebastian Szymanski oldu. Fenerbahçe, Dinamo Moskova'ya Szymanski için 9,75 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Yıldız oyuncu Fenerbahçe ile 4 yıllık imza attı. 24 yaşındaki Polonyalı futbolcu, Fenerbahçe'den yıllık olarak 2,5 milyon euro kazanacağı belirtildi.

FENERBAHÇE'DEN İLK PAYLAŞIM

Szymanski'nin transferi, Fenerbahçe'nin güçlü bir takım oluşturma hedefine önemli bir adım olarak görülüyor. Genç oyuncu yetenekleri ve becerileri, Fenerbahçe'nin orta saha hattına büyük katkı sağlayabileceği konusunda umut verdi. Fenerbahçe taraftarları, Szymanski'nin takıma adaptasyonunu hızlı ve başarılı olmasını umut ediyor. Fenerbahçe'nin Sebastian Szymanski transferi ile birlikte kadrosunu güçlendirmesi taraftarlara umut ve heyecan verdi. Yeni sezon için büyük beklentileri olduğu Fenerbahçe'de, Szymanski'nin takımına katkı sağlama ve başarılı performans sergilemesi bekleniyor. Fenerbahçe ise yıldız futbolcu ile anlaşma yaptıktan sonra ilk paylaşımında, "Ailemize hoşgeldin Sebastian Szymnaski" dedi.

sss.jpgSARI LACİVERTLİLER DİNAMO MOSKOVA İLE ANLAŞMA SAĞLADIĞINI AÇIKLADI

Fenerbahçe Kulübü, Sebastian Szymanski transferi için Dinamo Moskova ile anlaştığı açıklandı. Yapılan açıklamada ise, "Profesyonel futbolcu Sebastian Szymanski'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. FC Dynamo Moscow JSC kulübüne toplam transfer bedeli olan 9.750.000 Avro 4 sene içerisinde eşit taksitlerle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından karşılanacaktır." ifadeleri yer aldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler