Fenerbahçe, Son Hazırlık Maçında Acun’un Takımı Hull City’i Farka Boğdu

Fenerbahçe, Son Hazırlık Maçında Acun’un Takımı Hull City’i Farka Boğdu

Fenerbahçe, son hazırlık maçında Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’i farklı bir skorla mağlup etti. Sarı-lacivertliler, etkili oyunlarıyla dikkat çekerken, yeni sezon öncesi formda olduklarını gösterdi. Taraftarlar, galibiyetle büyük moral buldu.

Sarı lacivertli ekip, haftaya Şampiyonlar Ligi ön eleme ile resmi sezonu açacak. Bunun öncesinde ise önemli bir hazırlık maçı gerçekleşti. Yeni sezon öncesi son hazırlık maçına çıkan Fenerbahçe, İngiltere Championship takımlarından Hull City’i ağırladı.

FENERBAHÇE ACUN’UN TAKIMI HULL CİTY’İ FARKA BOĞDU

Fenerbahçe, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.

ekran-resmi-2024-07-19-13-03-29.png

FENERBAHÇE’DEN LUGANO MAÇI ÖNCESİ SON PROVA

Fenerbahçe, 2024-25 sezonunun beşinci hazırlık maçında rakibi Hull City karşısında ilk yarıda hücumda etkili oynadı. 38. dakikada Kent’in asistinde Edin Dzeko ve 44. dakikada Tadic’in asistinde Fred’in golleriyle farkı 2’ye çıkardı ve soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıya da golle başlayan sarı lacivertliler, 46. dakikada Osayi’nin asistinde Dzeko ve 52. dakikada Dzeko’nun asistinde Szymanski’nin golleriyle skoru 4-0 yaptı. 67. dakikada Mert Hakan Yandaş’ın orta sahadan attığı golle farkı 5’e çıkaran Futbol A Takımımız, 74. dakikada Sincere Kymani Hall’un golüne engel olamadı ve karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler