Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Konferans Son 16 Maçı Nereden İzlenir?

Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Konferans Son 16 Maçı Nereden İzlenir?

Türk futbolseverler Fenerbahçe’nin Avrupa maçını merak ediyor. Süper Lig’de galibiyetle moral bulan sarı lacivertli ekip, Avrupa sahnesine çıkacak. Peki Fenerbahçe’nin maçı ne zaman, saat kaçta? Maç nereden izlenir? Detaylar haberimizde…

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde boy göstermek için geri sayıma başladı. Grubunu lider bitiren Fenerbahçe, son 16’da direkt kalmaya hak kazanmıştı. Rakibi ise 23 Şubat’ta belli olmuştu.

Fenerbahçe’nin rakibi ise, Union Saint Gilloise oldu. Belçika’nın son yıllarda parlayan yıldızı konumunda bulunan takımı Union Saint Gilloise, evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Sarı lacivertli ekip, bugün Konferans Ligi son 16’da boy gösterecek. Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı 7 Mart Perşembe günü saat 23’te oynanacak. Maç EXXEN TV’de yayınlanacak.

İSMAİL KARTAL’DAN BASIN TOPLANTISI

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç öncesinde basın toplantısı gerçekleştirdi. Belçika’da gerçekleşen toplantıda önemli açıklamalarda bulundu;

"Maçın değerlendirmesini oynamadan yapamayacağıma göre rakiple ilgili konuşmamız gerekiyor. Rakibi yeterince izledik. Yaptığımız analizler sonucunda çok iyi bir takım olduğunu, savunmada ve hücumda organize olduklarını gördük. Ekibimizle izledik ve oyuncularıma aktardık. Güçlü bir takımız ve hedefimiz var. İyi bir oyunla İstanbul'a en iyi sonuçla dönmek istiyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler