Fenerbahçe-Lugano Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe-Lugano Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde İsviçre ekibi Lugano ile karşılaşacak. Futbolseverler, bu önemli maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Fenerbahçe-Lugano maçı ile ilgili tüm detaylar burada.

Fenerbahçe, sezon hazırlığını erken açan takımlardan biri oldu. İlk resmi maçını ise, geçtiğimiz hafta İsviçre deplasmanında yaptı. Şampiyonlar Ligi, ön eleme turunda Lugano ile karşılaştı.

Deplasmanda oynadığı maçı temsilcimiz Fenerbahçe 4-3 kazandı. Bu skorla avantajı kapan sarı lacivertli ekip, ikinci maça çıkacak. Peki maç ne zaman saat kaçta?

FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Futbol Kulübü, son olarak kadrosuna En-Nesyri’yi kattı. Kadrodan giden isim ise Umut Nayir oldu. Umut Nayir, Konyaspor’a transferi gerçekleşti.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu rövanş maçında İsviçre temsilcisi FC Lugano’yu ağırlayacak. 30 Temmuz Salı günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saat 20.00’de oynanacak. Maç, EXXEN üzerinden yayınlanacak.

MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Maç öncesinde 27.07.2024 Cumartesi günü saat: 13.00 itibariyle Yüksek Divan Kurulu, Kongre Üyeleri, Temsilci üyelere; (2 Adet Bilet) 28.07.2024 Pazar günü saat: 11.00 itibariyle Fenerbahçe Kart sahipleri ve Fenercell abonelerine (1 Adet Bilet) 29.07.2024 Pazartesi günü saat: 11.00 itibariyle genel satışa sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler