Fenerbahçe Konferans Ligi Maçı Ne Zaman? Rakibi Belli Oldu Mu?

Fenerbahçe Konferans Ligi Maçı Ne Zaman? Rakibi Belli Oldu Mu?

Geçtiğimiz hafta Avrupa’da kupa heyecanı başladı. Temsilcilerimizden Galatasaray ilk maçını yaptı. Diğer temsilcimiz Fenerbahçe’nın maçı ise henüz oynanmadı. Peki Fenerbahçe Konferans Ligi maçı ne zaman?

Fenerbahçe, bu sene Türkiye’yi UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde temsil etti. Başarılı bir grafik çizen sarı lacivertli ekip grubunu lider tamamladı. Tarihinde ikinci kez Konferans Ligi’nde yer alan Fenerbahçe gruptan çıkmayı başardı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi elemelerinin başlamasıyla çoğu taraftar Fenerbahçe’nin maçını merak ediyor.

FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ MAÇI NE ZAMAN?

Grubunu lider bitiren Fenerbahçe, son 23 yerine son 16’da mücadele edecek. Avrupa Konferans Ligi’nde H Grubunu lider bitirmesiyle ekstradan bir play-off oynamayacak.

Fenerbahçe, doğrudan son 16’da rakibini bekleyecek. Büyük ihtimalle sarı lacivertli ekibin ilk maçı Mart ayı içinde olacak.

TEMSİLCİMİZİN RAKİBİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Play-off maç sonuçlarının bu hafta tamamlanmasıyla birlikte Fenerbahçe’nin rakibi belli olacak. 23 Şubat Cuma günü kura töreniyle temsilcimizin rakibi belli olacak. Kura çekiminin ardından maç takvimi de netleşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler