Fenerbahçe Deplasmanda Son Anda Tura Tutundu: Tek Farklı Mağlubiyet

Fenerbahçe Deplasmanda Son Anda Tura Tutundu: Tek Farklı Mağlubiyet

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Kabus gibi geçen maçta son dakikalarda bulduğu gollerle Fenerbahçe, tur umudunu Kadıköy’e taşıdı. İşte maç hakkında detaylar ve teknik direktörün açıklamaları…

Avrupa’da maçlar dün itibarıyla tamamlandı. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde çeyrek final heyacanı yaşandı. Ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, çeyrek finalin ilk maçında Olympiakos ile karşı karşıya geldi.

Yunanistan’da oynanan maç, ev sahibi ekibin 3-2’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Her ne kadar Olympiakos galibiyet alsa da bir fark olması turun İstanbul’da çözüleceğini gösteriyor.

ekran-resmi-2024-04-12-21-07-28.png

İSMAİL KARTAL’DAN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maç sonunda açıklamalarda bulundu. Kartal, “Kadıköy’de avantajlı olan biziz. İnşallah evimizde turu geçeceğiz. Allah’ın izniyle, inşallah tur atlayan biz olacağız” açıklamasını yaptı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal,

“Sonuçta bugün buraya biz avantajlı bir skor elde etmek, hatta kazanmak için geldik. Oyuna iyi başladık. İlk 6-7 dakikada 2 pozisyonumuz vardı. Değerlendiremedik. İlk yarı sonuna doğru oyun kontrolü bizde olmasına rağmen basit golle yedik. Soyunma odasında bu maçı çevirebileceğimizi söyledik, bazı konuşmalar yaptık.

3. golü yedik, basit bir goldü, kendi hatamızdı. Buna rağmen oyunu bırakmadık. Risk alarak değişiklikler yaptık. 3-3, hatta 4-3 bile kazanabilirdik. Sonuçta bugün belki mağlup olarak değil en kötü beraberlikle veya maçı kazanarak dönmek istiyorduk. 3-0'dan 3-2'ye dönmek de güzel, reaksiyon verdik. İstanbul'da taraftarımızla birlikte turu geçeriz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler