Fenerbahçe Beko, 5 Yıl Aradan Sonra Final Four’a Çıktı

Fenerbahçe Beko, 5 Yıl Aradan Sonra Final Four’a Çıktı

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko’dan önemli bir başarı geldi. Temsilcimiz deplasmanda galip gelerek 5 yıl sonra Final Four’a yükseldi. Sarı lacivertliler, fransız ekibini mağlup etti ve dörtlü finale adını yazdırdı.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague Play-off turu beşinci maçında AS Monaco’ya konuk oldu. Fransada oynanan serinin son maçı büyük heyecanı sahne oldu.

Normal süresi 70-70 eşitlikle tamamlanan maç uzatmalara gitti. Uzatma bölümünün sonunda 79-80 galip ayrılan temsilcimiz, bu sonuçla play-off serisinde rakibine 3-2 üstünlük kurdu ve adını altıncı kez Final-Four’a yazdırdı.

fener-beko.jpg

TEMSİLCİMİZDEN KRİTİK GALİBİYET

İlk çeyrekte 8 top kaybı yapan Fenerbahçe Beko, oyundan yine de düşmedi. İlk yarıda arka arkaya bulduğu üçlüklerle farkın daha da açılmasını önleyen Fenerbahçe Beko, soyunma odasına 40-35 geride gitti.

İkinci yarının üçüncü çeyreğinde bitime 6 dakika kala Fenerbahçe skoru 45-45’e getirdi. Karşılıklı sayılarla başlayan dördüncü periyotta 60-64’lük skorla televizyon molasına gidildi. Son çeyrek 70-70 biterek maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda ise gülen taraf Fenerbahçe Beko oldu.

eurolig.jpg

FİNAL FOUR’DA RAKİP PANATHİNAİKOS

Turkish Airlines EuroLeague Final-Four organizasyonu 24-26 Mayıs tarihlerinde Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek. Temsilcimiz yarı finaldeki rakibi Maccabi Playtika Tel Aviv’i 3-2’yle geçen Panathinaikos oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler