Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Sonrasında Bir Sürpriz Kararda Galatasaray Başkanı’ndan Geldi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Sonrasında Bir Sürpriz Kararda Galatasaray Başkanı’ndan Geldi

Hafta sonu Fenerbahçe’nin Divan Kurulu Toplantısı’nda Ali Koç’tan şok bir karar geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, daha aday omayacağını söyledi. Bir mesajda rakip takımdan geldi. Kimse beklemiyordu. İşte Özbek’in kararı…

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, tekrardan aday olmayacağını söyledi. Yaz döneminde yapılacak seçimde adaylık konusunda geri duracağını aktardı. Koç’un mesajının ardından şok bir kararda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten geldi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, başkanlık seçiminde aday olmayacağının ilk sinyalini verdi. Kimse bunu beklemezken açıklaması spor camiasında büyük etki oluşturdu.

ÖZBEK, ADAY OLMAYACAĞININ MESAJINI VERDİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çarpıcı konuşmalar gerçekleştiren Özbek, seçime dair konularada değindi. İşte Dursun Özbek’in açıklamaları;

“Aşağı yukarı 18, 19 aydır görevdeyiz. 2022 Haziran ayından beri Galatasaray Kulübü'ne hizmet etmek için genel kurul bize görev verdi. Söylediğimiz her şeyi yaptık. Özellikle futbolda Cumhuriyet'in 100'üncü yılındaki şampiyonluk da vaatlerimiz arasında vardı. Şampiyon olduk, onu çok değerli buluyorum.

Amatör branşlarda kulübümüzün mali yapısı el verdiği sürece en iyi, en başarılı şekilde kulübümüzü temsil ettik. Bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray. Bu manada camiamızı mutlu etmek hiç hem amatör branşlarda hem futbolda çalışmalarımız sürüyor. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum.

Camiamız bize bu güzel günleri, sevgi dolu iklimi sundu. Biz de gereğini yapmaya çalıştık. Bir teşekkür de yönetim kurulu arkadaşlarıma gönderiyorum. Onlar da aldığımız bu emaneti en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yaptılar. Dolayısıyla 2024'te emaneti teslim edeceğimiz bir seçim dönemine geliyoruz. Galatasaray'a önümüzdeki dönemin hayırlı olması ve bu dönemde yapılan işlerin bir tık daha üste taşınması için yeni gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Seçim vaatlerimizin hepsini gerçekleştirdik. Yaklaşık 4 aylık bir süremiz daha var. Bu 4 ayda da gerçekleştiremediğimiz ya da eksik kalan kısımları tamamlayacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler