Fenerbahçe, Avrupa’da Kazandı: İngilizler, Mourinho’yu Yorumladı

Fenerbahçe, Avrupa’da Kazandı: İngilizler, Mourinho’yu Yorumladı

Fenerbahçe, Avrupa’daki zorlu mücadelesini kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. Maç sonrası İngiliz medyasında Jose Mourinho’nun performansı ve takımıyla ilgili yorumlar dikkat çekti. İşte İngilizlerin Mourinho hakkındaki değerlendirmeleri.

İlk resmi maçına çıkan kanaryalar, deplasmanda Lugano’yu 4-3 mağlup etti. Rövanş öncesi Fenerbahçe, büyük bir avantaj sağladı. Goller; Edin Dzeko ve Ferdi’den geldi. Dzeko ayrıca tarihe gerek hat trick yaptı.

Ferdi Kadıoğlu sarı lacivertli formayla 200. maçını oynadı. Yeni transfer Cenk Tosun da 80. dakika oyuna girdi ve Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçına çıktı.

İNGİLİZLER, MOURİNHO’YA GENİŞ YER VERDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımın başında ilk resmi maçına çıktı. İngilizlerin yakından takip ettiği mücadelenin sonrasında atılan manşetler ilgi çekti;

ekran-resmi-2024-07-25-11-02-25.png

İNGİLİZLER, MOURİNHO’YU YORUMLADI

Marca: Jose Mourinho 1596 gün sonra Dzeko'nun golleriyle Şampiyonlar Ligi'ne geri döndü.

The Sun : Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin başında çıktığı ilk maçta aşağılanmaktan kıl payı kurtuldu.

RTP: Jose Mourinho'nun takımı Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle girdi. Edin Dzeko attığı 3 golle çok tehlikeli bir forvet olmaya devam ettiğini gösterdi.

Record: Mourinho'nun ilk galibiyetinde Edin Dzeko gol şov yaptı.

Corriere dello Sport: Mourinho'nun Fenerbahçe'si Şampiyonlar Ligi'nde Lugano'yu mağlup etti. Edin Dzeko ise maçın en büyük kahramanıydı. Mourinho'nun takımı için iyi bir ilk maç.

Goal İngiltere: Jose Mourinho, Dzeko'nun muhteşem performansıyla Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir sürprizden kıl payı kurtuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler