Fatih Tekke'den Olay İcardi Yorumu!

Fatih Tekke'den Olay İcardi Yorumu!

Trabzonspor'un eski futbolcusu Fatih Tekke, Galatasaray'da forma giyen dünyaca yıldız golcü Mauro İcardi hakkında olay yorumda bulundu. İşte haberin detayları...

Trabzonspor’un eski futbolcusu Fatih Tekke açıklamalarda bulundu. Tekke, Galatasaray’ın dünyaca yıldız golcüsü Mauro İcardi’den daha yetenekli olduğunu ifade etti.

''İCARDİ’DEN DAHA YETENEKLİYİM''

''Ben ondan daha yetenekliyim. Icardi inanılmaz iyi ama özellik olarak saydığın zaman tabii ki benden aşağıda kalır. Şimdi Galatasaraylılar kızacak bize ama gerçek. Bu arada Torreira var. Allah ona biraz hız biraz daha boy vermiş olsa bambaşka olurdu. Aynı şekilde Muslera var o da çok özel bir oyuncu. Fenerbahçe'den Tadic ve Ferdi var. İsmail Yüksek de son dönemde çok iyi."

''AÇIK ARA ŞAMPİYON OLURDUK''

''1996 kadrosunun hocası ben olsam açık ara şampiyon olurduk. Şenol Güneş değil. Topu rakibe vermeyeceğiz hiç. 90 dakika bizde top. Metin abiye ayıp olmasın ama kaleci şarttı o zaman, Kaleci alırdım. Belki bir stoper ve sağbek de alabilirdim o takıma. Alternatifler, yedek kulübesi falan hepsi Milli takım düzeyi. 11'de oynanan 8 tane futbolcu milli takıma gidiyordu.''

''AVCI ŞAMPİYON TEKNİK ADAM OLARAK GELDİM''

Özellikle Alanya maçının ilk yarısını ben çok beğendim. Bir teknik adamın dokunuşunun 3-4 günde en fazla bu olabilir. Takım savunması gayet düzenli yapmaya çalıştı. Oyunu teknik adamlar kurgularken gazla mı çalışıyor. Bu takım bir organizasyonla mı çalışıyor?

Gazla çalıştırdığı zaman bu ülkede gidebilir. Çok böyle giden de var. Ama organizasyonla yapmaya çalıştığınızda bu bir plan içermesi gerekiyor. Bunun içinde açık ve net benim açımdan süreye ihtiyaç var. Abdullah Avcı şampiyon teknik adam olarak gelmiş. 3 günde 3 ayda işleri yoluna koyması mümkün değil. O nedenle gerekli sabır kendisine gösterilmeli.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler