Emre Belözoğlu, Hakem Saldırısına İlişkin Açıklama Yaptı!

Emre Belözoğlu, Hakem Saldırısına İlişkin Açıklama Yaptı!

Ankaragücü-Rizespor maçında yaşanan hakem saldırısının yankıları sürüyor. Son olarak Halil Umut Meler’in söylediklerine karşılık Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, açıklama yapmak zorunda kaldı.

Halil Umut Meler’e yapılan saldırı sonrasında ligler süresiz olarak ertelenmişti. Daha sonrasında TFF tarafından yapılan açıklamayla maçlar tekrardan başladı. 1 haftalık aranın ardından maçlar dün itibarıyla kaldığı yerden devam etti.

Halil Umut Meler’e saldırının gölgesinde maçlar oynanırken, Belözoğlu’ndan açıklama geldi. Meler’in hedef gösterdiği Ankaragücü Teknik Direktörü, Haber Global’e açıklama yaptı.

BELÖZOĞLU’NDAN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, olayların sorumlusu olarak Belözoğlu’nu suçladı. Meler, Emre Belözoğlu’nun provoke ettiğini söyledi. Bunun üzerine Emre Belözoğlu, Haber Global’e açıklamalarda bulundu. Belözoğlu,

"Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler'e sarıldım. Koridorda da üç kez kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim. Daha sonra kendisini aradım, istirahatte olduğu için yardımcı hakemiyle konuştum. Yardımcı hakemi de bana 'Ben şahidim koridorda yanımıza gelerek bize destek oldunuz. Yerde vuranlara da bağırarak, nerede sizin delikanlılığınız, diye tepki gösterdiniz.' Kendisi de bana teşekkür etti. Gerekli açıklamaları yarın maçımızdan sonra da yapacağım." ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler