Bodrum Fk Evinde Zorlu Virajda 3 Puan Arayacak

Bodrum Fk Evinde Zorlu Virajda 3 Puan Arayacak

1'inci Lig'in 27'nci haftasında sahasında Boluspor ile karşılaşacak Bodrumspor, maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

1'inci Lig'in 27'nci haftasında sahasında Boluspor ile karşılaşacak Bodrumspor, maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Süleyman ile kart cezalısı Celal karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlıkları devam eden Furkan ve Eray'ın durumunun maç günü netlik kazanacağı belirtildi. 1'inci Lig'de 3 maçtır galibiyete hasret kalarak Play-Off hattındaki yerini riske atan Bodrum FK, bu hafta Boluspor'la iç sahada oynayacağı mücadeleyi kazanıp yeni bir çıkış yakalamaya çalışacak. Pazar günü Play-Off'taki önemli rakiplerinden Boluspor'la yapacağı maçta cezası nedeniyle taraftarından yoksun olacak yeşil-beyazlılarda teknik direktör İsmet Taşdemir, "Taraftarsız bir maç oynayıp bir ilki yaşayacağız. Bodrum'da 3'üncü sezonumuz bitiyor, ilk defa böyle bir şey yaşayacağız. Bunu da yaşattırdılar sağolsunlar ama yapacak bir şey yok devam edeceğiz. Rakibimiz Boluspor çok aşağılardan çok büyük bir ivmeyle doğru işler yaparak buraya kadar geldi. Muhtemelen daha da yukarı gitmeyi hedefliyorlar" dedi.

"BİRAZCIK TÖKEZLEYENLER MAALESEF YARIŞIN DIŞINDA KALABİLİR, İNŞALLAH BU BİZ OLMAYIZ"

"Boluspor iyi bir takım, iyi bir oyunu var, bizim için sıkıntılı ve zor bir maç olacak" diyen Taşdemir, "Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz. Öyle bir konumdayız ki ligde ikinci veya üçüncü olma potansiyelimiz var. Üçüncü olma şansımız daha yüksek. Ancak konumumuz gereği Play-Off'a girmeme şansımız da yüksek. Ayrıca bu hemen hemen bütün takımlar için de geçerli. Özellikle bugün 3'üncü olan takımla 8'inci olan takım, hatta gelmesini beklediğim Gençlerbirliği'yle beraber yani 3'üncü ve 9'uncu arasında bu yarış sezon sonuna kadar devam edecek. Kalan 8 maçı iyi değerlendiren takımlar buradan iyi sonuçlar alabilirler, birazcık tökezleyenler maalesef yarışın dışında kalabilir, inşallah bu biz olmayız" diye konuştu.

2 EKSİK VAR

Takımın genç yıldızlarından Pedro Brazao ise "Takım halinde savaşıyoruz. Herkes birbirine çok yardımcı oluyor. Ben de elimden geldiğince takıma katkı sağlamaya çalışıyorum" dedi.

DHA

Bodrum Fk Evinde Zorlu Virajda 3 Puan Arayacak

Bodrum Fk Evinde Zorlu Virajda 3 Puan Arayacak

Bodrum Fk Evinde Zorlu Virajda 3 Puan Arayacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler