Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay Dönemi Sona Erdi: Siyah-Beyazlı Kulüp, Teknik Adamla Yollarını Ayırdı!

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay Dönemi Sona Erdi: Siyah-Beyazlı Kulüp, Teknik Adamla Yollarını Ayırdı!

Beşiktaş Kulübü, Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdığını duyurdu. İşte detaylar...

Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırma kararı aldı. Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Corendon Alanyaspor'a 3-1 mağlup olarak üst üste ikinci kez yenilgi yaşamasının ardından teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdığını açıkladı. Siyah-beyazlı ekip, ligin 12. haftasında göreve getirilen Çalımbay ile olan işbirliğine son verme kararı aldı.

ÇALIMBAY'LA YOLLARINI AYIRAN BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ!

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Beşiktaş'ın deneyimli teknik direktörü Rıza Çalımbay ile karşılıklı anlaşılarak ayrılık kararı alındığı belirtildi. Alınan bu kararın, takımın son dönemde yaşadığı sportif başarısızlık ve mağlubiyetlerin ardından geldiği ifade edildi.

Beşiktaş Kulübü, "Yönetim Kurulumuz, Corendon Alanyaspor karşılaşmasından sonra gerçekleştirdiği toplantı neticesinde teknik direktörümüz Sayın Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar vermiştir. Söz konusu karar, değerli hocamızla yapılan sözleşmede varılmış mutabakat çerçevesinde 27 Aralık 2023 tarihine kadar daha fazla yıpranmaması adına alınmıştır. Efsane kaptanımız ve futbolcumuz Sayın Rıza Çalımbay'a tüm emekleri için teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler