Beşiktaş’ın Şok Yenilgisini Teknik Direktör Üstlendi

Beşiktaş’ın Şok Yenilgisini Teknik Direktör Üstlendi

Üst üste galibiyet alan Beşiktaş, şok bir yenilgi aldı. Siyah beyazlı ekip, oynadığı son 3 maçta farklı skorlar alırken, kalesini de gole kapatmıştı. Ancak bugün Pendikspor’a karşı üretken olmadı ve sahadan 4-0 yenik ayıldı.

Süper Lig’in 21. Haftasında Beşiktaş, deplasmanda Pendikspor ile karşılaştı. Maçta topa sahip olan taraf Beşiktaş olurken, gol bulmakta zorlandı. İlk yarıyı 1-0 geride geçiren siyah beyazlı ekip, maçın sonunda da 4 golle engel olmadı.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR SORUMLULUĞU ALDI

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, ilk yenilgisini aldı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Santos, sorumluluğu üstlendi. İşte Fernando Santos’un açıklamaları;

“İlk 10 dakikada gol yedik. Bunu yememeliydik. Golü yedikten sonra tepkimiz iyi oldu. En az 5-6 fırsat bulduk ama bir şekilde değerlendiremedik. İkinci yarıya bu şekilde başladık. Demir Ege'nin sarı kartı olduğu için oyundan çıkardım. İkinci yarıda da iyi bir şekilde birlikte hareket etmemiz gerektiğini biliyorduk ama bunu yapamadık.

Sorumluluk benim, oyuncularımla konuşacağım. Kötü yaptığımız çok şey vardı. Çok kısa zamanda bir maçımız daha var. Ona hazırlanmak zorundayız. Başımızı dik tutmak zorundayız çünkü salı günü çok önemli bir maçımız var. Başımızı dik tutarak devam etmek zorundayız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler