Beşiktaş, Transferde Bombayı Patlattı: Taraftar, Gelen İsmi Duyunca Ağzı Açık Kaldı

Beşiktaş, Transferde Bombayı Patlattı: Taraftar, Gelen İsmi Duyunca Ağzı Açık Kaldı

Yaz transfer döneminin başlamasıyla beraber hareketli günler yaşanıyor. Özellikle de Beşiktaş ve Trabzonspor şampiyonluk yarışında olabilmek için transferleri önceden bitiriyor. Beşiktaş’ın kadrosuna kattığı son isim ise çok konuşulacak…

Dün spor medyasına bomba gibi düşen Beşiktaş’ın transfer görüşmesi resmen gerçekleşti. Profesyonel futbolcu Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva, transfer görüşmesine başladı. İlk mesajların ardından dünyaca ünlü futbolcu ikinci Başkan Hüseyin Yücel ve Futbol Şube Sorumlusu ve Temsilen Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar ile birlikte İstanbul’a geldi.

Dün akşam saatlerinde İstanbul’a gelen Portekizli futbolcu, büyük coşkuyla karşılandı. Siyah beyazlı taraftar yeni yıldızına sevgi gösterisinde bulundu.

ekran-resmi-2024-06-26-08-32-52.png

RAFAEL SİLVA’DAN İLK AÇIKLAMALAR

Kendisini taşıyan özel uçaktan yeni sezon formasıyla inen Silva, Beşikaş YouTube’a yaptığı özel açıklamada şunları söyledi:

“Çok mutluyum. Beşiktaş’ı seçmek benim için çok kolay oldu. Kupalar ve zaferler kazanmak için çok çalışacağız. Taraftarın yarattığı atmosferi biliyorum, çok heyecanlıyım. Yeni sezon formasını ilk ben giydiğim için çok mutluyum. Bu formayı büyük zaferler kazanırken terleteceğim.”

Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, havalimanında yaptığı açıklamada, “Uzun süre devam eden görüşmelerine sonunda yıldız oyuncu Silva’yı getirdik. Silva’yı bizzat Hüseyin başkan getirdi. Silva’ya hoş geldin diyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler