Beşiktaş 6 Günlük Kamp İçin Antalya'da

Beşiktaş 6 Günlük Kamp İçin Antalya'da

Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da kampa girerek değerlendirecek.

Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da kampa girerek değerlendirecek. Belek'te 6 gün sürmesi planlanan kamp için Antalya'ya gelip kalacakları otele geçen Beşiktaşlı futbolculara, kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi eşlik etti.

Milli maç takvimi nedeniyle verilen aranın ardından Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 24'üncü hafta karşılaşmaları 4, 5 ve 6 Şubat'ta, Spor Toto 1'inci Lig karşılaşmaları 5, 6 ve 7 Şubat'ta oynanacak. 10 günlük arayı Antalya'da kamp yapmak için değerlendirecek takımlardan Beşiktaş kafilesini taşıyan uçak, saat 17.30'da Antalya'ya geldi. Kafilede kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi de yer aldı.

Lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini anlatan başkan Çebi, "Pandemiden dolayı oyunlar peş peşe oynanıyor. Bu arayı iyi değerlendirip eksiklerimiz var ise onları kapatacak çalışmalar yapacağız. Böyle bir araya ihtiyaç vardı, iyi değerlendirip bundan sonrasında katkısını görmek istiyoruz. Kampa gençler de katılıyor. Onlar genç ve heyecanlı, onları görmeye geldim. Gençlerimizi de kampa dahil ederek, süreçlerini hızlandırmak istedik" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler