Batshuayi Devre Arasında Yolcu

Batshuayi Devre Arasında Yolcu

Fenerbahçe'de devre arasında bileti kesilecek isim belli oldu. Belçika milli takımında forma giyen Batshuayi devre arasında gönderilecek. Yıldız oyuncunun yerine gelecek adaylar belirlendi. İşte haberin detayları...

Trendyol Süper Lig'de yaz dönemi transferinde kadro yapısını değiştirerek tam 13 yeni ismi renklerine bağladı. Sarı lacivertlilerde geçtiğimiz sezonda da forma giyen Kongo asıllı Michy Batshuayi bu sezon da beklentilerin bir hayli altında kaldı.

EDİN DZEKO'NUN GELİŞİYLE BATSHUAYİ'YE YOL GÖZÜKTÜ 

Fenerbahçe bu sezon transfer sürecinde oldukça başarılı operasyon gerçekleştirdi. Özellikle forvet hattına İnter'de forma giyen Bosna Hersekli Edin Dzeko ve milli yıldız oyuncu Umut Nayır'ı renklerine bağlayan sarı lacivertliler geçtiğimiz sezon forvet hattında forma giyen Michy Batshuayi'yi yedek bırakıyor.

Bosna Hersekli yıldız golcü Edin Dzeko'nun gelişi ile birlikte aynı zamanda Michy Batshuayi'ye de yol gözükmüş oldu. 

İSMAİL KARTAL, BATSHUAYİ'NİN BİLETİNİ KESTİ

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal geçtiğimiz sezonda da sarı lacivertli takımda yer alan Michy Batshuayi'nin biletini kesti. Fenerbahçe'de bu sezon beklentilerin altında kalan Batshuayi'nin devre arasında gönderilmesi bekleniyor.

YÖNETİM  AYRILIĞA SICAK BAKIYOR 

Fenerbahçe bu sezon yaz dönemi transferinde başarılı bir operasyon sürdürdü. Sarı lacivertliler forvet hattına dünyaca yıldız golcü Bosna Hersekli Edin Dzeko'yu transfer etti.

Bosna Hersekli yıldız golcünün takım içerisindeki başarısı ve takıma olan katkısı Michy Batshuayi'yi yedek kulübesinde bıraktı. Bununla birlikte alınan bilgiler doğrultusunda sarı lacivertli yönetim devre arasında Michy Batshuayi'yi takımdan göndermeye sıcak bakıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler