Babalar Ve Sultanları

Babalar Ve Sultanları

KADINLAR Voleybol Ligi'nde mücadele veren Kepez Belediyesi takımının en büyük destekçisi, hemen her maçı izlemeye gayret gösteren sporcuların babaları oluyor.

Kepez Belediyesi voleybol takımının başarısındaki en büyük pay sahibi, gençliklerinde amatör sporlar yapmış olan sporcuların babaları oluyor. Deplasman dahil hemen her maçı izlemeye giderek kızlarını destekleyen babalar, tribünlerde yerini alan ilk seyirciler oluyor. Maçların müdavimi olan voleybolcu babaları, her set alındığında coşkularını gizleyemiyor.

GENÇLİKLERİNDE SPOR YAPMIŞLAR

Takımın son maçı Denizli Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasına gelen pasör Dilara Velioğlu'nun babası Adil Velioğlu, maç sonunda takıma baklava ikram etti. Gençliğinde birçok amatör spor ile ilgilenmiş olan havacılık sektöründen emekli Velioğlu, kızının takıma girdiği 10 yıldır maçları takip ediyor. Yine gençliğinde futbol, basketbol ve voleybol oynamış olan voleybolcu Tuğçe Özcan'ın babası Engin Özcan, "Futbol kariyerimde şansım yerinde değildi. Şimdi kızımın spor kariyeri için buradayız" dedi.

 

Babalar Ve Sultanları

Babalar Ve Sultanları

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler