Aziz Yıldırım’dan Başkanlık Açıklamaları: “Fenerbahçe Resmen Koç Spor Oldu”

Aziz Yıldırım’dan Başkanlık Açıklamaları: “Fenerbahçe Resmen Koç Spor Oldu”

Fenerbahçe’den başkanlık yarışı kızışıyor. İki adaydan da peş peşe açıklamalar geliyor. Başkan adayı Aziz Yıldırım’ın, sözleri ise epey dikkat çekti; “Fenerbahçe koç spor oldu”…

Fenerbahçe Spor Kulübü, Haziran ayında olağan seçime gidecek. Başkanlık için ise, sadece iki aday var. Mevcut Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Aziz Yıldırım yeniden seçilmek için kozlarını paylaşacak.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kendisinin seçilmemesi halinde yine de desteklerini devam ettireceğini söyledi. Aziz Yıldırım’ın seçilmesi halinde maddi ve manevi desteğin süreceği mesajını verdi. Aziz Yıldırım’ın Koç spor çıkışı ise tartışma yarattı.

ekran-resmi-2024-05-29-07-13-18.pngekran-resmi-2024-05-29-07-13-18.pngekran-resmi-2024-05-29-07-13-18.png

FENERBAHÇE KOÇ SPOR OLDU

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, başkanlık hakkında konuştu. Sarı lacivertli kulübün borçlarının arttığını söyleyen Yıldırım, Ali Koç’a yüklenerek şunları söyledi;

“Fenerbahçe, Koçspor oldu. Bu formadan falan ne kadar geliyor hangi reklamdan ne alıyor bu kulüp bilen var mı? Biz kimle mücadele ettik? 3 Temmuz'la Fetö'yle... Bunlar kimle mücadele etti? Bizim için önce Fenerbahçe'dir. Başarılı olurlarsa bizim desteğimiz her zaman olacak Ali Koç yönetimine.

Burada sadece güçlü kadro kurmakla olmaz diyolar ki bu sene Fenerbahçe'nin en iyi kadrosu Alex, Roberto Carlos, Gökhan, Ortega'lar çok sayarız biz hepsi yıldızdı. Bu seçimler bana zarar veriyor ama ben Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Eğer kazanırsak son yönetimim olacak. Bir sürü kongre üyesi var. Bu kulüp bir tek Aziz Yıldırım'la, Ali Koç'a mı kaldı? Ayıp gerçekten…”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler