Avrupa’da Türk Gecesi: Temsilcilerimiz, Galibiyetle Tur Atladı

Avrupa’da Türk Gecesi: Temsilcilerimiz, Galibiyetle Tur Atladı

Türkiye, hem olimpiyatlarda hem de UEFA Avrupa ön eleme turlarında başarılarını sürdürüyor. Dün voleybol takımı ve futbol kulüpleri Türkiye için önemli galibiyetler aldı. Avrupa’da dün Türk gecesi yaşandı.

Temsilcilerimizden Trabzonspor ve Başakşehir, dün gece Avrupa arenasına çıktı. İlk maçlarda avantajlı skoru yakalayan iki ekip, rakiplerine yine şans vermedi.

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında karşılaştığı Slovakya ekibi Ružomberok'u sahasında 1-0 mağlup etti.

TRABZONSPOR TUR ATLADI

Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ikinci maçında evimizde Ruzomberok ile karşı karşıya geldi. Papara Park'ta oynanan karşılaşma 1-0 temsilcimizin galibiyeti ile tamamlandı.

Rakibini eleyerek adını UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'na yazdırdı. Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Avusturya ekibi Rapid Wien ile karşı karşıya gelecek.

ekran-resmi-2024-08-02-11-39-44.png

BAŞAKŞEHİR, DEPLASMANDA TUR ATLADI

Temsilcimiz RAMS Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında San Marino ekibi La Fiorita ile karşılaştı. İstanbul ekibi, deplasmanda 4-0 mağlup ederek tur atladı. RAMS Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda Gürcistan ekibi Iberia ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler