Arda Güler'in Oynadığı Derbide 8 Gol! Real Madrid Rekora Koştu!

Arda Güler'in Oynadığı Derbide 8 Gol! Real Madrid Rekora Koştu!

Suudi Arabistan'da gerçekleşen İspanya Süper Kupa yarı final mücadelesinde Real Madrid, nefes kesen bir mücadele sonucunda Atletico Madrid'i uzatmalarda 5-3 mağlup ederek finale yükseldi. İşte maçın detayları...

Suudi Arabistan'da gerçekleşen İspanya Süper Kupa yarı final mücadelesinde Real Madrid, kıran kırana bir mücadele sonunda Atletico Madrid'i uzatmalarda 5-3 mağlup etti ve finale yükseldi.

REAL MADRİD SÜPER KUPA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN MÜCADELE EDECEK!

Karşılaşma boyunca üstün bir performans sergileyen Real Madrid, uzatma dakikalarında bulduğu gollerle galibiyet elde etti. Bu sonuçla birlikte Real Madrid, İspanya Süper Kupa finalinde şampiyonluk için mücadele etmeye hak kazandı.

İspanya Süper Kupası yarı finalinde Real Madrid, nefes kesen bir mücadele sonucunda Atletico Madrid'i 5-3 mağlup ederek finale adını yazdırdı.

Goller şu şekilde kaydedildi:

20' Rudiger
29' Mendy
85' Carvajal
116' Stefan Savic (kendi kalesine gol)
120+2' Brahim
Atletico Madrid'in golleriyse şu dakikalarda geldi:

6' Hermoso
37' Griezmann
78' Rüdiger (kendi kalesine gol)

ARDA GÜLER'DEN MAÇ SONRASI AÇIKLAMA!

Uzatmalara giden mücadelede, Real Madrid'de Arda Güler, 112. dakikada oyuna dahil olurken, Federico Valverde'nin yerine görev aldı. Atletico Madrid cephesinde ise Çağlar Söyüncü yedek bekleyen isimler arasında yer aldı. Oyuncuların katkılarıyla dolu geçen maç, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşattı.

images-2024-01-11t021159-542.jpeg

Maç sonunda Arda Güler şu sözlere yer verdi;

 "Finalde rakip fark etmez. Biz Real Madrid'iz. Kim gelirse gelsin kupayı kazanmak için oynayacağız. 5-6 aylık bir sakatlıktan çıktım, hocamız hemen kadroya aldı ve oynattı. Güvenini bana sürekli ifade ediyor. Böyle devam edersem her şey daha iyi olacak. Türkiye'den de çok büyük destek var. Hepsine teşekkür ederim, inşallah güzel günler bizi bekliyor. Milli Takım için oynamayı çok özledim. Yeni bir jenerasyon, yeni bir hoca var. Her şey çok güzel gidiyor. Umarım EURO 2024'te her şey güzel olacak. Ciddi ve güzel işler yapabiliriz orada."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler