Arda Güler Sahalara Ne Zaman Dönecek? Ancelotti Açıkladı…

Arda Güler Sahalara Ne Zaman Dönecek? Ancelotti Açıkladı…

Fenerbahçe’den büyük umutlarla transfer olan Arda Güler, bir türlü forma şansı bulamadı. Yaz transfer döneminde Real Madrid’in yolunu tutan genç yıldız, sakatlıkla boğuşuyor. Diğer yandan takımın teknik direktörü, Arda için tarih verdi.

Yaz transfer döneminde Arda Güler, Türk futbolunun önemli transferi olarak öne çıkmıştı. Güler, hem Fenerbahçe hem de Türk futbolu için gurur kaynağı olmuştu. Fakat yaşadığı sakatlık, bir türlü oynamasına müsade etmedi.

Real Madrid’e gittiği günden bu yana forma şansı bulamayan Arda Güler, ilk sezonu resmen kapatmış oldu. İkinci dönemde ise oynaması beklenirken müjdeyi takımın teknik patronu verdi.

ANCELOTTİ’DEN GÜLER AÇIKLAMASI

Real Madrid Teknik Direktörü, Villarreal maçının ardından basına açık bir toplantı gerçekleştirdi. 4-1’lik galibiyetin ardından Carlo Ancelotti maçı ve genel değerlendirmede bulundu.

Basın en çok Arda Güler’in durumunu merak ediliyordu. Gazeteciler, son durumu hakkında Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’ye soru yöneltti. Ancelotti, “Arda Güler Noel'den sonra hazır olacak” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler