Arda Güler, ilk 11 Başladığı İlk Maçında Galibiyeti Getiren Golü Attı

Arda Güler, ilk 11 Başladığı İlk Maçında Galibiyeti Getiren Golü Attı

İspanya LaLiga’nın 33. haftasında Real Madrid, Real Sociedad deplasmanına çıktı. Kritik maçta milli futbolcumuz Arda Güler, ilk 11’de başladı. Bu Madrid’e gittikten sonra ilk 11 deneyimi olarak kayıtlara geçti.

Arda Güler, Real Madrid’de ilk sezonunu geçiriyor. Sakatlıklarla boğuşan Güler, ayrıca son 5 maçta tercih edilmemişti. Dün oynanan maçta ise, genç yıldız ilk defa 11’de forma şansı buldu.

A Milli Futbol oyuncusu Güler, bulduğu şansı iyi değerlendirdi. Arda Güler, 29. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Bu aynı zamanda maçında skoru oldu. Real Madrid için Real Sociedad'a karşısında üç puanı getiren golü kaydetti.

ekran-resmi-2024-04-27-18-01-49.png

ARDA GÜLER’DEN AÇIKLAMA

Maçın ardından Arda Güler, kulübün televizyonuna açıklamalarda bulundu. Oldukça mutlu olduğum söyleyen Güler, oynamanın zevkini yaşadığını aktardı. İşte Arda Güler’in o açıklaması;

“Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik ediyor ve bugün bu fırsat için teknik direktör Ancelotti’ye teşekkür ediyorum. Gol attığım ve galibiyet aldığım için çok mutluyum.
Dünyanın en iyi kulübü ve gol atmak en iyi duygulardan biri.

Burada olduğum ve gol attığım için çok mutluyum. Herkese teşekkür etmek istiyorum. Sadece fiziksel yön üzerinde değil, aynı zamanda zihniyet üzerinde de çalışıyorum. Sabırla bekliyorum ve hala her gün çok çalışıyorum. Zihinsel olarak, gelişmeye devam etmeye odaklandım.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler