Antalyaspor'dan transfer açıklaması

Antalyaspor'dan transfer açıklaması

Antalyaspor Basın Sözcüsü Süğlün, "Transfer yapılamaz değil ama gelirler azalmışken takımımızı finansal açıdan zorlayacak durum yaratmak söz konusu değil. Gençlere yatırım yapan ekip olarak uzun vadede plan yaparken dikkatli davranmak zorundayız." dedi.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yarın (Cumartesi) ligin güçlü takımlarından Trabzonspor ile karşılaşacaklarını dile getirdi. Trabzonspor'un son dönemde çıkışta olduğuna değinen Süğlün, FTA Antalyaspor'un da 3 maçtır kaybetmediğine dikkati çekti. Süğlün, Trabzonspor maçında iyi oyunla 3 puan kazanmak istediklerini söyledi. Kırmızı beyazlıların Ziraat Türkiye Kupası'ndaki hedeflerini anlatan Süğlün, çeyrek finalde rakibini elemek istediklerine değindi Süğlün, "Kupada final oynamak istiyoruz. Kaliteli bir ekibiz. Final hedefine ulaşacak güçteyiz. Şu ana kadar kupadaki başarılardan dolayı futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyoruz" dedi.

Transfer döneminde takımı finansal açıdan zorlayacak bir durum yaratmayı düşünmediklerine değinen Süğlün, kadrodaki genç oyuncuların başarılarıyla dikkati çektiğini söyledi. Gençlere yatırım yapan bir takım olarak uzun vadede planlama yaptıklarını anlatan Süğlün, "Pandemi ile dünyada kulüplerin maddi zorlukları arttı. Bizim de bütçemiz belli. Biz geleceğimizi gençlere yatırım yapan kulüp olarak planladık. Bu doğrultuda Ersun hoca ile anlaştık. Transfer yapılamaz değil ama gelirler azalmışken takımımızı finansal açıdan zorlayacak durum yaratmak söz konusu değil. Gençlere yatırım yapan ekip olarak uzun vadede plan yaparken çok özel ve dikkatli davranmak zorundayız. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz Antalyaspor'un şu mevki için şu transfer yapılacak durumu yok" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler