Antalyaspor'da hedef, iyi oyunla 3 puan

Antalyaspor'da hedef, iyi oyunla 3 puan

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, "Ligin en güçlü ekiplerinden birisi Trabzonspor, son dönemde çıkışta. Bizim de son 3 maçta pozitif yükselişimiz var. Trabzonspor maçında iyi bir oyunla 3 puan alma hedefimiz var" dedi.

FTA Antalyaspor, ligde son haftalarda elde ettiği yükselişi Trabzonspor maçında da sürdürmeyi istiyor. Kırmızı beyazlılar, Trabzonspor ile cumartesi günü 19.00'da Antalya Stadyumu'nda karşılaşacak. Maçın hazırlıklarına teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdüren Antalyaspor taktik çalıştı. Kırmızı beyazlılar antrenmanda Trabzonspor maçının taktik provasını yaptı.

6 EKSİK

Fraport TAV Antalyaspor'un Trabzonspor ile oynayacağı maçta Serdar Gürler, Drole, Ufuk Akyol, Bahadır Öztürk, Veysel Sarı ile Podolksi sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

HEDEF 3 PUAN

Ligde geçirdiği kötü günleri teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde geride bırakan Antalyaspor, son 3 maçında deplasmanda Galatasaray ile berabere kalıp, sahasında Fatih Karagümrük'ü, deplasmanda da Göztepe'yi yendi. 2021 yılında oynadığı 3 maçı da kaybetmeyen kırmızı beyazlılar, Trabzonspor'u yenerek, ligde üst sıralara yükselmeyi hedefliyor.

POZİTİF YÜKSELİŞ

FTA Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Trabzonspor'un ligin en iyi takımlarından biri olduğuna dikkati çekti. Rakiplerinin son dönemde çıkışta olduğunu dile getiren Süğlün, FTA Antalyaspor'un da 3 maçta yenilmediğinden bahsetti.

Süğlün, "Ligin en güçlü ekiplerinden birisi Trabzonspor, son dönemde çıkışta. Bizim de son 3 maçta pozitif yükselişimiz var. Sahamızda oynadığımız maçlar bizim için çok önemli. Tüm takımlar gibi taraftarsız oynamanın dezavantajının yaşıyoruz. Trabzonspor maçında iyi bir oyunla 3 puan alma hedefimiz var" diye konuştu.

antalyaspor-basin-sozcusu-murat-suglun-ligin-en-guclu-ekiplerinden-birisi-trabzonspor-son-donemde-cikista-bizim-de-son-3-macta-pozitif-yukselisimiz-var-trabzonspor-macinda-iyi-bir-oyunla-3-puan-alma-hedefimiz-var-dedi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler