Antalyaspor'da hedef Avrupa kupalarına katılım

Antalyaspor'da hedef Avrupa kupalarına katılım

Antalyaspor'da teknik direktör Tamer Tuna, takımının maçlarda seyir zevki yüksek futbol oynayarak, geçen sezonun ikinci devresinde yakaladıkları başarı ve puan ortalamasını daha da yukarı taşımayı hedefliyor.

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fraport TAV Antalyaspor, ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Afyonkarahisar kampının ardından 2 gün izin yapan kırmızı beyazlılar, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde bir araya gelip kampa girecek.

ÖNCE KORONAVİRÜS TESTİ

Koronavirüs testinin ardından kırmızı beyazlılar, bu akşam (Çarşamba) ilk antrenmanını yapacak. Fraport TAV Antalyaspor'un tesislerde yapacağı kampta, sakatlığı nedeniyle Lukas Podolski ile Serdar Gürler yer almayacak.

REKORLARLA GEÇMİŞTİ

Geçen sezon ligin ikinci devresinde yakaladığı çıkışla 11 maç kaybetmeme serisi elde edip adından sıkça söz ettiren Fraport TAV Antalyaspor, kadrosundaki 8 oyuncuyla yollarını ayırdı. Serdar Gürler, Dever Orgill, Gökdeniz Bayrakdar'ı kadrosuna dahil eden kırmızı beyazlılarda teknik direktör Tamer Tuna, geçen sezon oynanan futbolu geliştirmek istediklerini vurguladı.

antalyaspor-teknik-direktor-tamer-tuna.jpg

AVRUPA KUPALARINA KATILIM

Transfer çalışmalarında orta saha, stoper ve kanat ya da hücum oynayan futbolcuyu kadroya dahil etmeyi planlayan kırmızı beyazlılar, Süper Lig'de her zaman Avrupa kupalarına katılabilen bir takım oluşturmayı hedefliyor.

SEYİR ZEVKLİ FUTBOL

Teknik direktör Tamer Tuna, kamptaki antrenmanlarda futbolcularından topa sahip olmalarını ve rakibe sürekli baskı uygulamalarını istedi. Geçen sezon ikinci yarıdaki başarı ve puan ortalamasını yeni sezonda daha yukarıya çıkarmayı hedefleyen teknik direktör Tamer Tuna, oyunu daha da geliştirerek, taraftara seyir zevki yüksek futbol izletmeyi istiyor.

antalyaspor-kampta-basari-takim.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler