Antalyaspor'da Başakşehir Mesaisi

Antalyaspor'da Başakşehir Mesaisi

FRAPORT TAV Antalyaspor, sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından tekrar başladı.

Kırmızı beyazlı takımın çalışmasını, kulüp başkanı Aziz Çetin de takip etti.

Futbolculuğu bırakıp takımın başına futbol sorumlusu olarak gelen Nuri Şahin önderliğinde Demir Grup Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Fraport TAV Antalyaspor, sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde başladı. Kırmızı beyazlılar günün ilk antrenmanında iki grup halinde çalıştı. Bir grup futbolcu fitness salonunda çalışırken diğerleri ise sahada hazırlıklarını sürdürdü. Antalyaspor, günün ikinci antrenmanında ise yeşil sahada çalışmalarını sürdürdü. Antalyaspor Kulüp Başkanı Aziz Çetin, ilk antrenmanı takip ederek futbol sorumlusu Nuri Şahin ile sohbet etti.

Sakatlığı bulunan ve İtalya'da tedavisi süren Poli ile sezon başında sakatlanan ve yürüyüşlere başlayan Doğukan Nelik dışındaki tüm futbolcular çalışmaya katıldı.

Fraport TAV Antalyaspor perşembe gününü izinli geçirecek ve Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına cuma günü tekrar başlayacak.

Antalyaspor'da Başakşehir Mesaisi

Antalyaspor'da Başakşehir Mesaisi

Antalyaspor'da Başakşehir Mesaisi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler