Antalyaspor'da Abdullah Avcı dönemi

Antalyaspor'da Abdullah Avcı dönemi

Antalyaspor'da teknik direktör Tamer Tuna ile yolların ayrılmasının ardından göreve Abdullah Avcı getiriliyor.

Süper Lig'de geride kalan 6 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de mağlubiyet alan Antalyaspor'da teknik adam Tamer Tuna, ulusal bir kanalda yaptığı açıklamada Antalyaspor ile yollarımızı ayırdık." ifadesini kullandı. Tuna'nın kırmızı beyazlıların Başkanı Ali Şafak Öztürk ile görüşerek görevini bıraktığı öğrenildi. 

Tamer Tuna, Süper Lig'de ilk 3 haftada topladığı 7 puan ile kulüp tarihinin en iyi başlangıcını yapmış, sonrasında ise oynadığı 3 maçta sadece 1 puan alabilmişti. Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir'e 5-1 mağlup olan Antalyaspor, hafta sonunda evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Tamer Tuna'nın ayrılışının ardından Antalyaspor'un, adı Trabzonspor gündeminde de olan Abdullah Avcı ile anlaştığı ifade edildi. Görüşmelerin olumlu gerçekleştiği ve  Avcı'yla prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Avcı'nın kısa süre içinde Antalya'ya giderek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

 

SÜĞLÜN: BİRKAÇ GÜNE AÇIKLARIZ

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, teknik direktör Tamer Tuna ile karşılıklı yollarını ayırdıklarını ve net bir açıklama yayınladıklarını söyledi. Süğlün, "Biz Tamer Tuna hoca ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. Bu durum Fenerbahçe maçı öncesi ya da başka bir maç öncesi de yaşanmış olabilirdi. Karar alındıysa önemi yok. Sonuçta biz bir teknik direktör netleştireceğiz. Birkaç gün içinde yeni teknik direktörümüzü açıklarız diye düşünüyorum. Fenerbahçe maçına takımın başında bir hoca ile çıkacağız. En kötü ihtimalle bu hafta gelir, Fenerbahçe maçını tribünden izler, sonraki hafta ise takımının başında yer alır" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler