Antalyaspor'a ilk maç öncesi tatlı dopingi

Antalyaspor'a ilk maç öncesi tatlı dopingi

Antalyaspor, Süper Lig'in ilk haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Kırmızı beyazlıların çalışmasını izleyen başkan Ali Şafak Öztürk ile yöneticiler, antrenman sonunda futbolculara tatlı ikram etti.

Süper Lig'in ilk haftasında Fraport TAV Antalyaspor, pazar günü Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Antalya Stadyumu'nda 20.00'da başlayacak maçı Yasin Kol yönetecek. Kırmızı beyazlılar Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki antrenmanla maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Tamer Tuna yönetimindeki antrenman koşu ve ısınmayla başladı. Antrenmanın ikinci bölümünde teknik direktör Tuna, futbolcularına Gençlerbirliği maçının taktik çalışmasını yaptırdı. Antrenmanı Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ile yöneticiler de izledi.

antalyaspora-ilk-mac-oncesi-tatli-dopingi.jpg

Antrenman sonrası Öztürk ile yöneticiler futbolculara tatlı ikram etti. Antrenmanda kaleci antrenörü Özden Öngün için doğum günü kutlaması da yapıldı.  

EKSİKLER VAR

Fraport TAV Antalyaspor'un Gençlerbirliği ile oynayacağı maçta sakatlığı nedeniyle Serdar Gürler, Bahadır Öztürk ve Drole forma giyemeyecek. 

antalyaspora-ilk-mac-oncesi-tatli-dopingi-001.jpg

antalyaspora-ilk-mac-oncesi-tatli-dopingi-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler