Antalyaspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürürken İki Önemli Takviye Yaptı…

Antalyaspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürürken İki Önemli Takviye Yaptı…

Trendyol Süper Lig’de yer alan takımlar yeni sezon hazırlıklarına başladı. Akdeniz’in güçlü ekiplerinden Antalyaspor ise, hazırlık kampı için Burdur’u tercih etti. Öte yandan yeni iki önemli transfer gerçekleştirildi. İşte takımdan son gelişmeler…

Kırmızı beyazlılar, günü çift antrenman ile tamamladı. Antrenman sonrası kulüpte her yeni sezon öncesinde gerçekleşen “Çaylak Gecesi” geleneği düzenlendi.

Burdur kampımızın ikinci gününde akşam yemeğinden sonra düzenlenen gecede, takıma yeni katılanlar ile genç futbolcularımız şarkı söyledi. İki gününü geçen Burdur kampı futbolcular için iyi geçiyor.

ekran-resmi-2024-07-10-10-40-33.png

ANTALYASPOR’DAN İKİ YENİ TAKVİYE

Antalyaspor, sezonun ilk transferini Soner Dikmen ile yaptı. Son 3 sezonda Tümosan Konyaspor forması giyen merkez orta saha oyuncusu, kendisini 2 yıl için kırmızı beyaz renklere bağlayan imzayı attı.

Bir diğer anlaşma ise kalede oldu. Akdeniz ekibi, Bosna Hersekli milli kaleci Kenan Pirić ile sözleşme imzaladı. Atilla Vehbi Konuk Tesislerin’de düzenlenen imza törenine, Asbaşkan Fatih Gürcü ve yönetim kurulu üyeleri; Okan Mehmet Bora ve Kıvanç Ballı ve Feridun Temuçin katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler