Antalyaspor, tam kadro Beşiktaş maçı için yola çıktı

Antalyaspor, tam kadro Beşiktaş maçı için yola çıktı

Antalyaspor'da tüm koronavirüs test sonuçlarının negatife dönmesi sonrasında Akdeniz ekibi tam kadro olarak İstanbul'a hareket etti.

Saat 23.30'da Antalya Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla İstanbul'a hareket eden Antalyaspor kafilesi, tam kadro olarak uçaktaki yerini aldı.

Kısa bir açıklama yapan Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, "Söyleyecek çok bir şey yok, enteresan saatler geçirdik ama şu an iyiyiz, bir sıkıntı yok. Teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Akdeniz ekibi Süper Lig 2'nci hafta mücadelesinde yarın saat 19.00'da Vodafone Park'ta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

TAM KADRO UÇAKTA

Süper Lig'in 2'nci haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor'da tüm koronavirüs test sonuçlarının negatife döndüğü belirtildi. Akdeniz ekibinin İstanbul'a tam kadro geleceği öğrenildi.

SONRADAN NEGATİF ÇIKTI

Kırmızı-beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamada, 1 futbolcu ile 1 personelin koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığı belirtilirken, bu test sonucunun Antalya İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait olduğu ancak Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi'nden gelen raporda ise söz konusu oyuncu ile kulüp çalışanının sonucunun negatif çıktığı kaydedildi. Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi'nin test sonuçları baz alınarak tüm test sonuçlarının negatif çıktığı bilgisi Türkiye Futbol Federasyonu'na da bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler