Antalyaspor, Sezon Hazırlıklarını Erzurum’da Sürdürüyor

Antalyaspor, Sezon Hazırlıklarını Erzurum’da Sürdürüyor

Trendyol Süper Lig yeni sezon öncesi kulüplerin hazırlıkları devam ediyor. Yaklaşık 2 hafta kala 19 takım hazırlıklarını sürdürüyor. Antalyaspor ise, hazırlıklarını Erzurum’da sürdürüyor. İşte takımdan son gelişmeler…

Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına sürdürüyor. Kırmızı beyazlılar, Alex de Souza yönetiminde sıkı bir kamp dönemi geçiriyor. Bu kapsamda Erzurum’da kampa giren Akdeniz ekibi, bir hazırlık maçı yaptı.

Antalyaspor, 2024-2025 Sezonu ikinci etap Erzurum kampının ilk hazırlık maçında Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu. Erzurum’da karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesi alkış topladı.

ekran-resmi-2024-07-27-08-23-11.png

SON HAZIRLIK MAÇI SEPAHAN FC

Antalyaspor, Palandöken Yüksek İrtifa Sahası'nda oynanan karşılaşmaya Pirić, Thalisson, Bahadır, Veysel, Güray, Erdoğan, Soner, Kałuziński, van de Streek, Larsson ve Djenepo ilk 11'i ile başladı.

Mücadelenin ilk yarısı, rakip takım Sivasspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. Akrepler, mücadelenin ikinci yarısında bulduğu pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşma rakip takımın galibiyetiyle sonuçlandı.

Kırmızı beyazlı ekip, pazartesi günü Erzurum kampının son hazırlık maçında İran ekibi Sepâhân FC ile karşılaşacak. Bu maçla beraber, sezon öncesi kamp dönemini noktalayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler