Antalyaspor, Sergen Yalçın İle Anlaştı

Antalyaspor, Sergen Yalçın İle Anlaştı

Antalyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar prensipte anlaştı.Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren, AA muhabirine yaptığı...

Antalyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar prensipte anlaştı.

Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yalçın ile sezon sonuna kadar prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.

Evren, Sergen Yalçın ile yarın İstanbul'da resmi anlaşma için bir araya gelmeyi, salı günü de Antalya'da imza töreni düzenlemeyi planladıklarını kaydetti.

Antalyaspor, Almanya temsilcisi Borussia Dortmund'un yardımcı antrenörlük teklifini kabul eden Nuri Şahin'in futbol sorumluluğu görevini bırakması üzerine teknik direktör arayışına girmişti.

Antalyaspor'un prensipte anlaştığı Sergen Yalçın ise en son Beşiktaş'ı çalıştırmıştı.

Sergen Yalçın: “İsmim geçti ama Beşiktaş’tan haber gelmedi. Yapacak bir şey yok, çalışmak zorundayız. Ekibim 2 yıldır beni bekliyor. Şartlar çok iyi, Antalyaspor ile anlaştık.”

SERGEN YALÇIN KİMDİR?

Sergen Yalçın, Türk futbolunun önemli isimlerinden biridir. 5 Haziran 1972 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Orta saha mevkiinde oynamış olan Yalçın, kariyeri boyunca birçok büyük kulüpte forma giymiştir.

Futbolculuk kariyerine genç yaşlarda Beşiktaş altyapısında başlayan Sergen, 1990'ların ortalarında Beşiktaş'ın A takımına yükselmiş ve bu takımda önemli başarılara imza atmıştır. Beşiktaş'tan sonra Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor gibi Türkiye'nin önde gelen kulüplerinde oynamıştır.

Teknik direktörlük kariyerine de adım atan Sergen Yalçın, birçok kulüpte görev yapmış ve teknik direktör olarak da başarılı çalışmalara imza atmıştır. Özellikle Beşiktaş'ın başında bulunduğu dönemde takıma önemli katkılar sağlamış ve takımı lig şampiyonluğuna taşımıştır.

Sergen Yalçın, futbolculuk kariyeri boyunca oyun zekası, top tekniği ve oyun kurma yeteneği ile tanınmış bir oyuncudur. Türk futboluna katkılarıyla bilinen Sergen, kariyeri boyunca birçok futbolsevere keyifli anlar yaşatmıştır.

AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler